ABC-ul cresterii mele personale

ALEG sa investestesc in mine! Este cea mai buna investitie! Cea mai sigura si merita toti banii! Investesc timp, talent si resurse, in mod constient din 2018! La momentul cand am stiut ca sunt pregatita a aparut si programul potrivit pentru mine, astfel am pornit la drum pentru un experiment de 1 an, alaturi de Daniela Nica si partenerul ei Paul Martinelli, intr-o comunitate care ma imputerniceste! Un program care mi-a crescut CONSTIENTIZAREA ca pot sa fiu mai mult, sa fac mai mult, sa am mai mult!

 

ASCULT o singura voce! Am ales un mentor, un consultant, un partener de responsabilizare, un ghid care ma incurajeaza sa mergi pe drumul meu, sa ma descopar. Astfel constientizez o data in plus ca nu sunt niciodata singura, la momentul potrivit am omul potrivit alaturi! Un om care ma imputerniceste! Multumesc mult!

 

ACTIONEZ, pas cu pas! Am simtit chemarea, drumul in spre visul meu! Este importanta actiunea, chiar daca nu stiu cum exact, pe masura ce am inaintat, am experimentat, am descoperit oportunitati si variante. Am renuntat la colaborari nepotrivite, si sunt deschisa spre noi colaborari!

 

BINECUVITEAZA! Am nevoie de cuvinte alese ce ma trezesc la Viata! Lectia aceasta am invatat-o din cartea The secret, are multe straturi si profunzimi, dar eu am retinut doua expresii Te pretuiesc! Te binecuvintez! Am ales sa ma adresez astfel persoanelor din jur, unele sunt pregatite sa auda, altele nu inca, dar cel mai mult ma bucur cand le spun pentru ca am acest drept de a-mi alege cuvintele.

 

BUCURIA este viata. Viata este despre bucurie, despre bucuria mea, daca nu ma bucur eu, nu se poate bucura nimeni in locul meu! Aleg sa fac ceea ce ma bucura, azi am ales sa scriu, sa vorbesc, sa experimentez, sa cunosc, sa cresc, sa stralucesc!

 

BUNASTAREA, starea de bine, de sanatate, de abundenta, nu va intarzia sa apara atata timp cat o faci binevenita! Caci la vremea potrivita apar roadele semintelor semnate… Universul nu ramane niciodata dator! Atunci cand am inteles Legile Universale, totul in mintea mea s-a schimbat! M-am inteles, asa cum soarele rasare in acelasi loc in fiecare zi si apune in acelasi loc zilnic, la fel Legile Universarsale functioneza cu precizie!

 

CREDINTA, este o alegere! Aleg sa am increder in mine, aleg sa am incredere in chemarea mea, in visul meu! Aleg sa am incredere ca la mometul potrivit intalnesc oameni si oportunitati necesare pentru cresterea mea.

 

CURAJUL vine actionand! Am actionat lasand deoparte teama si frica, iar experienta mi-a spus ca POT!

 

Asadar invitatia mea este: ALEGE, ASCULTA, ACTIONEAZA, BINECUVINTEAZA…cu rezultate garantate pentru: BUCURIE, BUNASTARE, CREDINTA, CURAJ! Dar calatoria continua…

 

“Omul trebuie sa se pregateasca pentru lucrurile pe care le cere atunci cand nu se intrevede nici cel mai mic semn. Un om plus Dumnezeu sunt o majoritate!“ Multumesc!


adaugat la 2020-04-28 - 11:38:53