Ai incredere in primul si in primul rand in tine

Este o PROVOCARE pentru mine sa fiu prezenta aici, dar in acelasi timp o CHEMARE la crestere, un proces in care ma descopar pe mine.

ALEG sa adaug VALOARE in viata mea, fiind inconjurata de oameni frumosi la suflet, asa ca fiecare dintre voi si ALEG sa OFER ceea ce am PRIMIT deja: Armonie, Abundenta, Bunastare, Bucurie, Binecuvantare si Curaj.

Am primit CURAJ facand inca o data un exercitiu in oglinda: m-am privit si mi-am recunoscut SENSIBILITATEA, dar in acelasi timp am vazut VALOAREA ei.

Daca eu pot, oricine POATE!

AI INCREDERE in primul si in primul rand in tine!

Am inceput sa caut INTENTIONAT raspunsuri, intr-un moment de criza pentru care azi sunt RECUNOSCATOARE!

Intr-o zi am gasit un articol cu 7 pasi pentru o viata implinita! Nu era o reteta magica, doar sugestii, APLICA ce ti se potriveste, un sfat cu care am rezonat pentru ca mi-a oferit libertate!

  1. MEDITEAZA
  2. PRACTICA RECUNOSTINTA
  3. CITESTE 30 de minute pe zi literatura de DEZVOLTARE PERSONALA
  4. RENUNTA LA NU POT
  5. NU TE MAI PLANGE
  6. FA CEVA CE ITI PLACE!
  7. Fa un exercitiu de constientizare si cauta raspunsul la intrebarea CARE ESTE SCOPUL MEU REAL IN VIATA? Incepe de unde esti...

Punctul 3 a trezit ceva in mine, si am inceput sa citesc. O voce interioara m-a GHIDAT! Am intalnit CARTILE potrivite, OAMENII potriviti, RESURSELE necesare!

AI INCREDERE in primul si in primul rand in tine!

Iar daca nu ai incredere, ia cu imprumut!

Multumesc Lia Marinela Avram pentru CHEMAREA  de a vorbi, multumesc pentru ca mi-ai imprumutat CURAJ si INCREDERE, esti omul potrivit pentru mine la momentul potrivit.Sunt RECUNOSCATOARE azi !

VREAU SA STRALUCESC!

 

 


adaugat la 2020-04-13 - 11:31:13