Tipuri de masaj oferite

Masaj Terapeutic

Masajul terapeutic este un masaj care se efectueaza la nivel profund pe straturile tesutului muscular, in lungul dar si perpendicular pe fibrele musculare si tendoane, este eficient in eliminarea toxinelor din organism dar si în decontracturarea musculaturii tensionate.

Stress Relax

Terapia Stress Relax include manevre multiple din masajul suedez si masaj facial cu tehnica yumeiho. Intr-o ambianta placuta cu muzica instrumentala si aromaterapie este recomandat a se efectua saptamanal, se utilizeaza ulei de cocos presat la rece.

Masaj Anticelulitic

Masajul anticelulitic este energic si profund, se utilizează bete de bambus, manevrele din masaj sunt combinate cu drenajul limfatic și deep tissue. Se recomanda terapia pe termen lung, se incepe cu 10 sedinte efectuate o data la 2 zile, se continua cu sedinte de 2 ori pe saptamana, iar pentru intretinere o data pe saptamana.
Masajul anticelulitic are ca rezultat netezirea zonelor afectate de celulita: abdomen, solduri, picioare, fese.

Masaj de Tonifiere

Masajul de tonifiere este un masaj partial, se efectueaza pe picioare si spate. Este esenta masajului pentru persoanele grabite, dar care doresc sa isi ofere un mic rasfăt!

Spate Relaxat

Atingere, Relaxare si Zambet fara dureri de spate! Relaxarea spatelui este foarte eficienta in mentinerea unei stari generale de bine si sanatate, deoarece prin masaj se stimuleaza circulatia sanguinica si limfatica, iar astfel intregul organism este fortifiat si stimulat sa se vindece singur. Se recomanda a se efectua saptamanal.

Masaj Facial

Masajul facial este o tehnica naturala de lifting facial. Anterior masajului se face demachierea, se folosesc manevre usoare, ce contribuie la marirea elasticitatii peretilor si vaselor sangvine si la stimularea activitatii celulare a pielii.
Un rasfat pe care oricine il merita!

Drenaj Limfatic

Procedeul consta intr-un preso-masaj prin care se actioneaza asupra picioarelor obosite. Lipsa de exercitiu determina ingreunarea circulatiei limfatice, slaba circulatie a sangelui, iar prin masaj intreaga circulatie este stimulata. Se efectueaza simultan la inceputul terapiei de relaxare cu ajutorul unui dispozitiv tip cizma, cu camere care se umfla si dezumfla cu aer, pe rand.

Curs initiere in Yumeiho

In perioada 29 mai - 5 iunie 2011 am participat la cursul de initiere in terapia Yumeiho.
Acum sunt practicant al terapiei.
Pentru detalii despre terapie pe www.sry.ro sau yumeiho.org.ro

Chakra Relax

Masaj de Relaxare cu aplicarea de pietre semipretioase.
Cu Terapia Chakra Relax obtii Activarea, Echilibrarea si Amplificarea energiei personale, energia chakrelor astfel incat sa:
  • obtii un somn odihnitor, ce reface si amplifica energia feminina
  • elimini blocajele fizice si energetice, astfel incat energia curge libera prin corp
  • regasesti energia pierduta pentru a-ti amplifica dorintele personale
  • redescoperi sentimentul de liniste si siguranta, pentru armonizarea relatiei cu tine insati
  • obtii echilibru interior astfel incat sa te simti Rasfatata a Universului!

Terapia Cranio Sacrala

Terapia CranioSacrala este o terapie holistica, ajuta la intretinerea sanatatii, reduce stresul acumulat la mai multe niveluri, intareste/inlesneste functiile sistemului nervos central si imbunatateste rezistenta la boli. Terapia craniosacrala isi propune sa obtina detensionarea si functionarea sistemului nervos central in parametri optimi. In acest mod, se poate corecta nivelul hormonilor, care sunt responsabili de starea noastra emotionala, psihica. Astfel, atat organismul cat si latura afectiva a pacientului au nevoie de detensionare, de reechilibrare, de realiniere. Adecvata tuturor grupelor de varsta.

Terapia Florala Bach

Terapia florala Bach este o terapie pentru trup, minte si suflet! Privitor la cauzele bolilor, filozofia doctorului Bach consta in faptul ca la baza tuturor bolilor se afla dezechilibrele emotionale din corp si dezechilibrul dintre trup, minte si suflet.In cadrul sedintelor de terapie florala Bach, se discuta despre tot ceea ce persoana respectiva traieste si simte la momentul prezent. Scopul sedintei de terapie este acela de a identifica starile emotionale prezente, iar rolul terapeutului este acela de educator, de ghid in constientizarea convingerilor limitative ale pacientului, convingeri care au rezultat in urma unor experiente de viata negative sau in procesul de educatie din familie si scoala. Cei care se afla in situatii de dezechilibru emotional – traume, socuri, frici, fobii, atacuri de panica, depresii, anxietate, anxietate anticipatorie, situatii pre- si postoperatorii, probleme de neincredere in sine… sunt invitati sa vina la terapie pentru a fi armoniosi, sanatosi si fericiti!